joi, 22 septembrie 2016

De unde putem inchiria o masina de lux in Bucuresti

Sa conduci autoturismul de lux preferat este mult mai accesibil decat te-ai fi asteptat, totul cu ajutorul Rentcarwithdriver. Astfel, daca trebuie sa mergi la o nunta, un botez, o aniversare sau oricare alt eveniment special din viata ta si ai nevoie de o intrare pe masura, atunci masina potrivita cu siguranta ca este bine venita. Aceste autoturisme de lux de inchiriat puse la dispozitie de Rentcarwithdriver sunt ideale si in viata de zi cu zi, in special pentru oamenii de afaceri care isi doresc cele mai bune conditii de fiecare data cand trebuie sa ajunga undeva, indiferent de distanta parcursa.

Avantaje 

In plus, este mult mai confortabil sa inchiriezi, decat sa detii un autoturism scump. In primul rand, costului mare de achizitie al masinilor de lux se adauga taxe ridicate, de la impozit, pana la asigurarea obligatorie RCA, in timp ce o asigurare facultativa Casco ajunge la valori si mai ridicate. La toate acestea se adauga si costuri suplimentare pentru intretinerea in cele mai bune conditii a masinii, doar la service-uri acreditate, caz in care suma totala poate sa depaseasca cu usurinta 10.000 de lei anual.

Flexibilitate si confort

In schimb, Rentcarwithdriver propune autoturisme de lux de inchiriat la preturi foarte avantajoase, care sunt influentate de durata inchirierii, cu cat mai lunga, cu atat tariful devine mai accesibil. Astfel, soferii nu mai au grija tuturor taxelor, dar nici a intretinerii si a eventualelor reparatii necesare. Mai mult, intotdeauna exista posibilitatea de a inchiria propriul sofer, totul pentru ca fiecare drum sa devina unul mult mai placut, mai relaxant si mai confortabil. Fiecare sofer are o experienta de minim 10 ani, motiv pentru care au cunostintele si abilitatile necesare pentru a transforma orice calatorie, oricat de lunga, intr-o adevarata placere, iar masinile de lux sa influenteze prin opulenta si confortul oferit pasagerilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu