luni, 23 mai 2016

Cosmetizarea Masinii

Colantariintegrale masini este un serviciu tot mai popular pus la dispozitie de atelierele de cosmetizare a autoturismelor. Aceasta procedura presupune aplicarea pe toata suprafata sau doar partiala a masinilor a unei folii speciale, menite sa infrumuseteze si sa personalizeze autoturismul respectiv. Foliile folosite sunt de cea mai inalta calitate din seria Oracal 970 si 980, aspect care permite folierea dintr-o singura piesa a unor elemente mai mari, cum ar fi capota sau cupola.
In plus, se folosesc adezivi speciali, care nu ataca vopseaua originala a autoturismelor si care permite ca folia sa se dezlipeasca cu usurinta atunci cand este nevoie: fie pentru ca se doreste inlocuierea acesteia deoarece proprietarii isi doresc o schimbare, fie este nevoie de refolierea unui element ce a fost zgaraiat.

Avantajele aduse de colantarea integrala

In primul rand autoturismele sunt mult mai bine protejate impotriva conditiilor meteo nefavorabile ninsoare, ploi cu gheata, grindina, dar si impotriva sarii si pietrecelor de pe sosele, care adesea favorizeaza aparitia ruginii. In plus, clientii au la dispozitie o gama larga de culori din care pot alege, fie metalizate, fie mate, imiatie carbon sau lucioase. In schimb una dintre cele mai populare optiuni de anul acesta este culoarea alb perlat, folosita tot mai des de clienti.
De asemenea, pretul pentru colantari integrale a masinilor este mult mai accesibil decat o vopsire, atat din punct de vedere financiar, cat si din faptul ca procedura dureaza doar cateva ore, spre deosebire de cateva zile.

Colantarea integrala reprezinta o modalitate ideala pentru companii sa isi personalizeze autoturismele disponibile si de a beneficia de publicitate gratuita in tot orasul. Durata de viata a acestor folii este de aproximativ 10 ani, fiind rezistente chiar si la temperaturi extreme, de pana la -40 de grade sau +100 de grade, in tot acest timp protejand vopseaua originala a masinii.